Brugernavn:       Kodeord:       Login automatisk:       Skjul menuen
  
    Forsiden
  
 
 Praktiske Oplysninger 
  Adresselisten  
  Fødselsdage  
  Kalender  

 Diverse 
  Regnskab  
  Afstem/Tilmeld  
  Arrangementer  
  Julefrokost  
  Klankolle  

  Rygter  
  Citater  

  Historie  
  Personlig opsætning  
  Dokumenter  
  Materialer  

  Billeder  


    Birkerød Bjørne
 
Rygter
 
Dorte
Sted : Cocktail party hos Dorte
Som et eventyr...
Ja, vores allesammen lille Askepot fik sin prins da ballet lakkede mod enden. I hvert fald havde de sidste gæster lidt problemer med at fange værtindens opmærksomhed, da de var på vej hjem og ville takke for en hyggelig aften. Men hvem var den Ridder Lykke ?! Hvis nogen har yderligere oplysninger, modtages disse gerne via mail.

Christine
Sted : Hos Mikkel
Rygte fortalt af A. Nonym 1
Samir lokkede AK, Sine og Mikkel på Cremen en uskyldig lørdag nat... Her tømte de barens lager af Små Grå og hvad efterfølgende hændte er der kun få vidneudsagn på...
Men pålidelige kilder skal have set Christine (der sluttede sig til selskabet senere) stå, kun iført en faldskærm (intern) og blomstre i Mikkels forældres rosenbed. Hvorfor er stadig et ubesvaret spørgsmål... Hun flyttede dog position et par gange - måske for at afprøve hvilket bed der var bedst at stå i?
Efter at have fået Christine inden for, blev hun overtalt til IKKE at sove i Mikkels seng, og istedet endte alle på en 80´er sofa af værste kaliber!
Alle andre end Christine gjorde et forsøg på at sove, men det blev forpurret, da vi midt om natten (fordi AK frøs uden sin dyne) måtte overbevise førnævnte (altså Christine) om, at køkkengulvet ikke var et velegnet sted at overnatte - især ikke da selskabet kun var i besiddelse af to dyner ialt...

Rygte fortalt af A. Nonym 2
Christine måtte snige sig ind på MIKKELS VÆRELSE søndag morgen for at hente sit tøj :-)
I ØVRIGT sov hun på badeværelsesgulvet det meste af natten fordi hun skulle kaste op, men ikke kunne alligevel.. og da hun vågnede anklagede hun os for at være tyveknægte TYVEKNÆGTE!!! - som havde stjålet hende fra sengen fordi vi ville have mere plads selv (vi lå fire!)
Hun var desuden ikke så stolt over sine ellers meget fine blonde-g-strengs-trusser, så hun svøbte sig i Mikkels mors "faldskærm" og fandt senere på legen "sandhed, sandhed eller faldskærm" - vi fandt dog aldrig helt ud af hvad sidstnævnte gik ud på...
Uhj det var en munter nat på Cremen!

Lasse
Sted : Tjaaa. Birkerød eller Rødovre
Efter at have været i byen i Birkerød en torsdag aften, gik Lasse ned og tog natbussen. Det er fra dette tidspunkt at dette rygte mangler informationer, på trods af at Lasse selv har været kilde.
Han løb nemlig ind i det problem at han vågnede i et tog på Rødovre station. Han har tilsyneladende ingen erindring om hvordan, hvor eller hvornår han har skiftet, så det finder vi nok aldrig ud af.

Jeppe, Rune og Sine
Sted : En koncertsal
Kilder har underrettet mig om at Rune og Sine var til en koncert, hvor også Jeppe var. Sammen med sine forældre.
Desværre er historien ikke længere, men på opfordring er den her da nu.

Mikkel og Naja
Sted : Påskefrokost i 2. Birkerøds hytte
Mikkel og Naja gik på et tidspunkt hånd i hånd. De så vældig søde ud, men det blev vist aldrig til mere. Æv.

Christine og Andreas
Sted : Påskefrokost i 2. Birkerøds hytte
Christine og Andreas forsvandt et længere stykke tid. Det viste sig desværre at det vidst mest var fordi Andreas havde det dårligt.
Da de blev fundet gik der i hvert fald ikke længe, før Andreas blev lagt i seng.

Lars og Christine
Sted : Birkeklanen kollektivfest i Stavnsbo hytten
Nogle har set, at Lars ved et uheld (?) kom til at tage Christine i hånden til Birkeklanens kollefest.
Christine var på vej forbi ham, da hun snublede, og for at støtte sig til noget, lagde hun hånden på hans skulder. Han greb om den lynhurtigt, og ville ikke give slip på den, før Christine måtte forklare ham, at han vist (?) havde taget fejl.
Da det var hen af aftenen, havde Lars lidt svært ved at forstå beskeden, så det endte med at Christine måtte hæve stemmen og udbryde:
"Lars, det er MIG". Det siges dog, at Rikke og Christine var iklædt en skjorte magen til hinanden, så det var måske ikke så underligt, at vores kære klanleder havde lidt svært ved at kende forskel på to af klanens skønne piger.

Kasper og Ølle
Sted : Birkeklanen kollektivfest i Stavnsbo hytten
Allerede tidligt på aftenen fandt Kasper og Ølle (Anne) sammen og begyndt at småsnakke/hyggesnakke.
Det fortsatte de med, kun afbrudt af nogle til tider meget intime dansesessioner, i mindst 3-4 timer hvorefter de begge pludselig forsvandt.
Kasper blev først set igen om morgenen efter oprydningen, som det lykkedes ham at slippe for ved at gemme sig i et af de bagerste rum.

Britta fra Birkeklanen
Sted : Divibanket
Andreas forsøgte at få Britta med hjem fra Divibanketten, men hun var så beruset at hun intet fattede og derfor tågede rundt.
Det lykkedes for Andreas at tage hjem uden hende, mens hun gemte sig i mørket på Allerød station, og hendes taske havde hun efterladt lige i nærheden af hytten.
Gad vide hvordan hovedet havde det da hun vågnede.

Brian
Sted : Strandboulevarden 99
Brian stod bagerst til KK. Han begyndte at tumle lidt meget rundt. Derefter lagde han sig til at sove på dansegulvet.
Et par timer senere vaklede han ind og lagde sig i Lars' seng. Her blev han udstyret med en banan (placeret et strategisk sted), som han så absolut var glad for da han vågnede næste morgen og havde splattet banan overalt i sine bukser.
Næste morgen var Brian nødt til at knække sig fra altanen, således at dem på 2. sal nu får betalt vinduespudsning af de stakkels housewarming-værter.
Lisbeth var så flink at køre Brian til Birkerød, men lige så snart han forlod bilen knækkede han sig - charmerende
Det kan i øvrigt nævnes at der blev taget billeder af banansituationen, så der er noget at se frem til.

Lars
Sted : I hvert fald ikke på Strandboulevarden 99
Troværdige øjenvidner fortæller at Lars ikke ses så ofte på hans bopæl på Strandboulvarden 99. Med undskyldninger som: "Jeg skal lige til Brikerød og hente nogle tæpper", drager han mod Birkerød og lader sig først se igen sent den efter følgende aften. Hvor har han overnattet? Er det kun tæpper han henter i Birkerød? Man må håbe for den kære Lars at han har lige så slagkraftige beviser som Kurt Thorsen, når har tager bladet for munden!

Kasper og Fælles-Simone
Sted : Hos Mikkel efter gammelelevfest på Parkvejskolen.
Ved sammenkomsten efter festen for gamle elever på Parkvejsskolen, gik Christine glip af den store optræden, som Kasper og fælles-Simone opførte på Mikkels værelse! Rolf forudsagde hele vejen, hvad der ville ske, og Kasper behøvede ikke engang at benytte sig af sit hemmelige-strække-arm-score-trick.
Først var Kasper og Simone med flere i køkkenet. Simone gik så pludselig ind på Mikkel's værelse, og et par minutter senere gik Kasper samme vej.
Der savnes stadig en forklaring på hvordan der pludselig havnede en banan i gangen.
Også dette rygte skulle vi være så heldige at have billed-materiale til, så vi glæder os til billederne bliver fremkaldt.

Lars og Rikke
Sted : Hos Mikkel efter Carlsberg besøget, samt til BeBoB.
Efter ihærdige forsøg fra Rikke lige siden klankollektivet (hvor hun dog selv havde et enkelt kort sidespring med Sune fordi Lars var modvillig) lykkedes det endelig for Rikke at score Lars efter vores Carlsberg besøg.
Kilder der var på stedet oplyser at man kunne overvære scoringen fuldt ud, og nærmest forudsige Rikke's fremryk lige inden hun foretog dem.
Den generelle holdning er at der her er tale om et sødt par, der nu allerede har holdt ud i et par dage.
Til BeBoB fik Kasper en "Jeg spærrer lige øjnene op og jeg smækker lige underkæben i gulvet og går kløjs i min pilsner oplevelse" da han pludselig så Rikke og Lars stå og gemme tungen i munden på hinanden.
Det siges i øvrigt at man hørte Lars sige senere på BeBoB natten og lidt tyk i mælet : "I could, be your Daddy!"
Det kan i øvrigt nævnes at de to turtelduer var i biografen sammen den 1. marts, og at de stadig kommer sammen. Da Rikke vente hjem fra studietur i Firence lørdag den 13. marts, tog hun direkte videre til Divibanket - Hun savnede jo Lars, og han savnede hende.

Dorte
Sted : BeBoB.
Det kan i øvrigt nævnes at Dorte deltog i de indledende runder af BeBoB. Hun gik heldigvis (for hende) ikke videre, idet hun kort efter måtte klamre sig til et træ mens hun lod noget af øllet undslippe fra hendes mave. Derefter sov hun et par timer, og fik så pludseligt et comeback, hvor hun var i fest-humør igen.

To af de tropsspejdere der stod i baren
Sted : BeBoB.
Der var en stakkels tropsspejder fra 1. Lillerød (Ved navn Mikkel), som stod i baren ved BeBoB, som pludselig skvattede sammen mens han efter sigende stod og snakkede med Mikkel (vores Mikkel - som dog ikke husker dette). Han skulle imidlertid blot knække sig
Derimod var der en anden tropsspejder (Ved navn Rune) der blev hentet i ambulance og kørt til udpumpning.