Brugernavn:       Kodeord:       Login automatisk:       Skjul menuen
  
    Forsiden
  
 
 Praktiske Oplysninger 
  Adresselisten  
  Fødselsdage  
  Kalender  

 Diverse 
  Regnskab  
  Afstem/Tilmeld  
  Arrangementer  
  Julefrokost  
  Klankolle  

  Rygter  
  Citater  

  Historie  
  Personlig opsætning  
  Dokumenter  
  Materialer  

  Billeder  


    Birkerød Bjørne
 
Indlæg til gruppebladet
Februar 1999

Kære Bjørne mv.
Vi nærmer os højdepunktet af aktivitet i disse uger, det er nu vi skal tage honningskeen i den anden pote - ja måske endda lægge den fra os - og til at arbejde. Vi skal på Gilwelltur! De kære spejdere skal tages på en storslået tur til det skotske højland, hvor de skal til bryllup mellem McSchlüssel og en McAllan-datter. Men de lumske og uærlige McDonalds ligger og lurer i baggrunden; og så kan man jo kun gisne om hvad der vil ske.
Vi løfte sløret en lille bitte smule og sige at det er noget med en pande og et får, men se også et andet steds i "Bladet".
Efter vi har fjantet rundt i nederdele kan vi tage en friweekend hvor Lasse dog holder en lille Housewarming. Tid og sted kommer senere, men man må forvente at det bliver hjemme hos ham selv. Hvis ikke er han lusket.
Jubii, der er storklanmøde den 23 februar hos Birkeklanen og hvordan man finder til Karpevej 3, er en evig gåde.
Jubii, jubii, jubii og atter jubii!! Do be do be doo, to do a BeeBob. Hvis du skulle have tvivl i dit lille honninghjerte så kom og vis dine evner i bb. Og jo færre evner du har jo bedre vil du have det dagen derpå. Dette er én af de konkurrencer hvor man bliver belønnet for at være blottet for talent. "Men pro'er spiller i guld"

Månedens visdom:
Jeg elsker den ondskabsfulde sarkasme,
De lægger for dagen hos McDonalds.
De siger altid:
Hav en fortsat god dag.

Med B(j)ørnevenlig hilsen
P. Plys