Brugernavn:       Kodeord:       Login automatisk:       Skjul menuen
  
    Forsiden
  
 
 Praktiske Oplysninger 
  Adresselisten  
  Fødselsdage  
  Kalender  

 Diverse 
  Regnskab  
  Afstem/Tilmeld  
  Arrangementer  
  Julefrokost  
  Klankolle  

  Rygter  
  Citater  

  Historie  
  Personlig opsætning  
  Dokumenter  
  Materialer  

  Billeder  


    Birkerød Bjørne
 
Indlæg til gruppebladet
Marts 1999

Hola Bjørne.
Så er det tid til at få måsen ud af vinterhiet og vende snuden mod solen. Foråret banker på porten og blomsterne er på vej frem under stenbroen.
Når jeg sidder her og kigger min skriblerier om hvad vi skal lave i denne måned, ser det ganske tyndt ud sammenlignet med de forgående måneder. Der er rent faktisk en hel uge hvor vi ikke ses, uha-da-da. Men fortvivl ikke, vi skal nok finde på en løsning.
Nå, men et tentativt program ser ud som følger: Den 6. har Lasse mulighed for at tage hævn over Dskiderriksen fra sit house-warming, og vi skal bistå ham. Hører jeg nogen sige "Krøjer-kugler!" Vi skal til Klanbanket den 13. klokken 1800 på ranchen på Gl. Amtsvej. Den 20. skal vi til Birkeklans klankollektivfest, vist nok i Stavnsbo, men det vides ikke med sikkerhed endnu.
Så skulle de sociale behov være dækket. Der er sneget en enkelt stort set alvorlig aktivitet ind i kalenderen og det er at vi skal hjælpe Muvin, vor bedste ven på Carlsberg, med Mini-Divi fredag d.19.
Og så er der jo også lige telefonbøger. Det er kommet bag på Teledanmark at der skal deles bøger ud, så terminen er ikke helt fastlagt endnu, men vi får vel et par timer at løbe på.
Der vil være BB-møder den 7. og den 21. klokken 1930 på Lokalet.
Jeg kan fortælle dem der ikke ved det, resten får gentaget noget de sikkert har glemt alligevel; vi har fået en venskabs-klan fra Edinburgh som vi skal tage os af på Blå Sommer. I skrivende stund ved jeg ikke meget om det , men jeg vil få opklaret det til et BB-møde i nær fremtid.

Jeres forårs kåde
P. Plys

Der findes værre skæbne end døden;
Skibsøl.