Brugernavn:       Kodeord:       Login automatisk:       Skjul menuen
  
    Forsiden
  
 
 Praktiske Oplysninger 
  Adresselisten  
  Fødselsdage  
  Kalender  

 Diverse 
  Regnskab  
  Afstem/Tilmeld  
  Arrangementer  
  Julefrokost  
  Klankolle  

  Rygter  
  Citater  

  Historie  
  Personlig opsætning  
  Dokumenter  
  Materialer  

  Billeder  


    Birkerød Bjørne
 
Indlæg til gruppebladet
April 1999

Kiære Bjørne.
Endelig kom påsken, så vi kunne få overstået julen og al dens halløj og trængsel. Så nu må det næsten være sommer og vi skal ud det blå, men først skal vi lige have overstået et par småarrangementer her i april.
For nu at fejre at julens sul og vellevned er overstået afholder vi påskefrokost med hvad der til høre af godter. Det sker på dagen hvor man lystigt kan skæmte og drive gæk med alskens godtfolk. Dagen efter skal de rustne stemmer jo motioneres, og det gøres med lidt hopla og Holger Fællessanger hjemme hos Lasse. Her skal vi synge eventuelle sange til sangbogen, og dele snot fra skæg så kun de bedste kommer med og vi undgår al for mange "Sol stå op" og des ligende Birkeklansange
Den 11. og den 25. er der o-løb, Terrænet og løbsformen er op til dagenes arrangører.
Den 12. fylder Naja år som man nu plejer gøre det på sin fødselsdag. Og den 16. skal vi finde cocktailkjolerne frem -pigerne altså- og drage til Det Sociale Kollegie hvor Dorte vil have den store drinksmixer fremme. "Shaken, but not stirred." Say no more!
Den 18. er der Bjørnemøde på lokalet klokken 1930. Så skal vi i skoven for der er så meget sjov. Og det er der fordi der er bivuaktur med divisionen den 24-25.
I bededagsferien er der mulighed for at lufte kostymerne fra banketten, da rygtet siger at emnet for årets DIVI er Cowboyderland. Det er et must for at deltage, at man kan rulle og tænde en cigarret med én hånd, mens man galoppere baglæns på vild hest. Hvis man ikke har en hest kan et cykelbuds bagagebærer godt være substitut.

Jeres hengivne
P. Plys