Brugernavn:       Kodeord:       Login automatisk:       Skjul menuen
  
    Forsiden
  
 
 Praktiske Oplysninger 
  Adresselisten  
  Fødselsdage  
  Kalender  

 Diverse 
  Regnskab  
  Afstem/Tilmeld  
  Arrangementer  
  Julefrokost  
  Klankolle  

  Rygter  
  Citater  

  Historie  
  Personlig opsætning  
  Dokumenter  
  Materialer  

  Billeder  


    Birkerød Bjørne
 
Indlæg til gruppebladet
Juni 1999

Vær hilset i den danske sommer kjære Bjørne.
Jeres to klummeskrivere har for skade kommet til at love redaktøren af Bladet at vi ville skrive to fulde sider til denne udgave. Og nu sidder man så, to dage efter deadline, og vrider hjernen med hvad man dog skal fylde på siderne. Man kunne selvfølgelig komme med et udfald mod korpsets aldersgrænser - som det er så populært at gøre - der forbyder de lidt ældre (grise), at deltage i korpsets aktiviteter. Man kunne også skue tilbage på spejderåret der er gået og juble over triumfer og tage ved lære af fiaskoer, men vi har jo for meget at juble over og ikke så meget at lære. (Dette er skrevet i overmod efter vore overlegene sejr i område-arrangementet) Et syrligt udfald mod regeringsmagten kunne måske være tiltrængt, men uden relevans i dette forum. Fremtiden kunne man jo altid skrive om, men det ville være trivielt at skrive om Blå Sommer og Nettet. Alle ved vel at vi skal lave stort projekt med resten af divisionen og at man har valgt at bruge penge på maskinlokummer og ikke aktiviteter. Og så må man jo spørge sig selv: hvad fanden skal Sune så lave, når han hverken komme på aktivitet eller kan tømme lokummer. Vi må jo huske på at lediggang er roden til alt ondt.
De fleste har vel efterhånden også fundet ud af systemet med sammenhængen mellem placeringen af Bjørnemøder og o-løb. Man kunne måske bruge lidt spalteplads på at hylde Lasse for hans førsteplads i turneringen, men det ville være asocialt at fremhæve en frem for nogle andre. Det gælder jo bare om at være med og ikke om at vinde - som om!
Roskilde skal vi måske nævne. Der vil i år være en stor Bjørnelejr hvor man har mulighed for at ligge, og når vi ligger mange sammen skulle der være en god mulighed for at finde en med samme musiksmag som dig selv.
Det ville måske også være på sin plads at reklamere for Divigrill den 12 juni. I skrivende stund ved vi intet om den, men lur os om ikke du har fået besked, når du læser dette.
Aah, man havde jo nær glemt Klankollektiv i september. Det er godt nok lidt præmaturt at skrive om det på nuværende tidspunkt, men det er jo en stor begivenhed i vores fælles liv, så vi vil bare sige, at den løber af stablen i uge 39.
Hvad der eller kommer af aktiviteter i august kan ikke komme som den store overraskelse for nogen, vi behøver vel dårligt nok at nævne dem, eller sidder der alligevel en enkelt som kigger uforstående på disse sider og som har brug for lidt opklarende information?
Vi kan da bare fortælle at der gruppeture i vore respektive grupper og ikke mindst den årlige "sejllads" på Mølleåen.
Men husk: Det ædle hjerte er en guds gave, men dårlig ånde giver dig en plads i bussen.

Kjærlig hilsen
P. Plys med flere.