Brugernavn:       Kodeord:       Login automatisk:       Skjul menuen
  
    Forsiden
  
 
 Praktiske Oplysninger 
  Adresselisten  
  Fødselsdage  
  Kalender  

 Diverse 
  Regnskab  
  Afstem/Tilmeld  
  Arrangementer  
  Julefrokost  
  Klankolle  

  Rygter  
  Citater  

  Historie  
  Personlig opsætning  
  Dokumenter  
  Materialer  

  Billeder  


    Birkerød Bjørne
 
Indlæg til gruppebladet
November 1999

Kære Bjørne.

Nu kommer Kong Vinter for alvor trampende hånd i hånd med de sidste julekataloger. Eller rettere, det må vi håbe, han gør, da vi i november måned skal have juletur for troppene, og det ville være kedeligt hvis ikke snedronningen kørte over land og by, eller i hvert fald passerede de lokaliteter, hvor vi befinder os. For findes der noget bedre, end at stå ved Esrum Sø en sen aftentime, med en iskold vind der kommer hylende ude fra søen og op under jakken, alt imens man pukler med at få sat en bivuak op. Og ja, det gør der - eller det vil sige, alle rationelle sanser og tanker siger, at alt andet ville være bedre, men alligevel står man der. Måske står man ikke lige ved Esrum Sø, men så et tilsvarende sted og situation og forbander den dag, man meldte sig ind i DDS. Og det eneste man kan glæde sig over er at man har endnu en røverhistorie at fortælle næste gang man mødes i mere komfortable omgivelser, som for eksempel ved Varden.

Nu byder november også på andet end juletur, selv om det er månedens hovedbegivenhed. Der er selvfølgelig Bjørnemøder på lokalet den 7. og den 21. Og måske er der O-løb de andre søndage, hvem ved...?

Det vigtigste trods alt er dog selvfølgelig, indiskutabelt1 og uden tvivl, den altafgørende landskamp mod Israel den 17. Der vil som sædvanlig være mulighed for, at se den på Amagers mindste storskærm, med mindre der er andre der kan diske op med noget bedre, men jeg tvivler. Det skal lige nævnes at Birkeklan har et lille arrangement d 20/11.

Og til dem der ikke lige ved det, er vi begyndt at bruge en ny telefonkæde, så hvis du ikke har en ny, henvend dig til din Klanleder eller det nærmeste bibliotek.

Med venlig hilsen

1 Jeg ved, at dette ord ikke findes i ordbogen, men det lyder fedt.