Brugernavn:       Kodeord:       Login automatisk:       Skjul menuen
  
    Forsiden
  
 
 Praktiske Oplysninger 
  Adresselisten  
  Fødselsdage  
  Kalender  

 Diverse 
  Regnskab  
  Afstem/Tilmeld  
  Arrangementer  
  Julefrokost  
  Klankolle  

  Rygter  
  Citater  

  Historie  
  Personlig opsætning  
  Dokumenter  
  Materialer  

  Billeder  


    Birkerød Bjørne
 
Indlæg til gruppebladet
December 1999

Mine kiære Bjørne,
Så lykkedes det mig alligevel at overskride den sidste deadline i dette årtusinde. Ja, hvad skal man sige - eller skrive i et sådant storladent øjeblik. Det er nu, at man skal balancere i mellem det grandiose og det vamle, og så selvfølgelig undgå alle klicheerne. Og det er selv om det er et kliche at undgå skrive at man vil undgå klicheerne. Så måske skal jeg holde mig til det jeg kan finde ud af, nemlig opremse de aktiviteter der finder sted i december måned.
Der er juleklanmøde den 5. hvor man skal huske en lille gave, så vi kan afholde det traditionelle gaveræs. Monstro der ikke også bliver tid til et enkelt spil mus.
Herudover er der den sædvanlige perlerække af julefrokoster, hvor kronjuvelen er vores egen den 18. klokken 1300 hos Maria. Det skulle være planlagt, hvad hver enkelt skal medbringe; Ælling kan i hvert fald godt begynde at slå lidt surdej op.
Ellers er der divijulefrokost den 11. I skrivende stund vides det ikke hvor det er, eller hvad tidspunkt det er, men det får vi tids nok at vide.
Det er vel de færreste der er i tvivl om hvad der foregår i mellem jul og nytår, eller på selve nytårsaften, på dette tidspunkt skal vi nemlig helst være på S�deråsen.
Det må være nok for denne gang, og nyd nu denne måned og husk; lige meget hvor stresset det hele ser ud, så skal du hygge dig!

Med venlig hilsen
P. Plys

Og ikke et ord om min pissehue!