Brugernavn:       Kodeord:       Login automatisk:       Skjul menuen
  
    Forsiden
  
 
 Praktiske Oplysninger 
  Adresselisten  
  Fødselsdage  
  Kalender  

 Diverse 
  Regnskab  
  Afstem/Tilmeld  
  Arrangementer  
  Julefrokost  
  Klankolle  

  Rygter  
  Citater  

  Historie  
  Personlig opsætning  
  Dokumenter  
  Materialer  

  Billeder  


    Birkerød Bjørne
 
Indlæg til gruppebladet
Januar 2000

Farvel 1999, goddag 2000
(Frit efter J. de Mylius)
Mine kære Bjørne.
Jeres simple skribent må bøje sig i støvet og erkende, at han løj for jer i sidste nummer af "Bladet". Han skrev, at han brød årtusindets sidste deadline, men det gjorde han ikke; det var den næstsidste. Dette januarindlæg der formentlig må regnes for ikke bare årets, men millenniumets første, skulle jo afleveres i december, og deadlinen må siges, at hører til i sidste årtusinde. De største undskyldninger og varmeste hilsner udgår hermed herfra, og jeg vil da tilstræbe mig at holde mig til sandheden i fremtiden.
Nå, men jeg går ud fra, at folk har fået sovet sig vel ind i det nye år, og er klar til en frisk begyndelse. Dette nye årtusindes begyndelse har man blandt andet i 1. Birkerød valgt at fejre på festlig vis, nemlig ved at lade grenassistenter begynde at betale kontingent. Det må siges, at være en ny og raffineret måde, at sige tak for arbejdet i for eksempel troppen eller flokken. Og man må jo næsten spørge sig selv om de, som er assistenter i to grene, skal betale dobbeltkontingent?
I januar måned kan der af aktiviteter nævnes bjørnemøde den 9., hvor vi skal gennemgå årets Gilwelltur. Denne årets udstyrsstykke finder sted 4-6 februar. Ellers er der leder/seniordag i divisionen den 15. januar fra 14:00-22:00. Den 28-30 forældre/ledertur for 1. Birkerød, hvor alle er velkommen til lidt festivitas om fredagen. Dette foregår på Colleruphus.
Nok for denne gang, og lad os så vende tilbage til nytårsskihoppen.

Med venlig hilsen
P. Plys.