Brugernavn:       Kodeord:       Login automatisk:       Skjul menuen
  
    Forsiden
  
 
 Praktiske Oplysninger 
  Adresselisten  
  Fødselsdage  
  Kalender  

 Diverse 
  Regnskab  
  Afstem/Tilmeld  
  Arrangementer  
  Julefrokost  
  Klankolle  

  Rygter  
  Citater  

  Historie  
  Personlig opsætning  
  Dokumenter  
  Materialer  

  Billeder  


    Birkerød Bjørne
 
Indlæg til gruppebladet
Februar 2000

Goddag mine kære Bjørne.
I disse dage skulle vi helst være i gang med de sidste hektiske forberedelser til årets Gilwelltur. Eller det vil sige, vi burde kunne slappe af, vel vidende, at alt er parat og vi er rede. Men der er nok enkelte, der har lidt sved på panden og nervøse trækninger ved det venstre øje. Det er faktisk her, at centeret for stort anlagte tropsture ligger. Hvis du ikke tror på mig, kan du selv spørge en af klanens mange doktorer om, jeg ikke har ret.
Sædvanligvis velinformerede kilder fortæller, at årets sommerlejrmål er ved at være på plads. Rygtet der visler i gangene siger, at vi skal på kanotur et sted; og lur mig om ikke det bliver i Sverige et sted - måske endda en tur til himlen. Men vi må vente i spænding på nyt fra somerlejrsjakket.
Det er måske en lidt fjern tanke på nuværende tidspunkt, at tænke på, at sidde i aluminiumsbakke på en svensk sø, når termometret nu står på 1 grad celsius, og regnen pisker i ansigtet, men du kan lige så godt begynde at vende dig til tanken. Og tænk på, at i modsætning til S�deråsen er der formentlig ikke mange træer, der er væltet ned, og besværliggør din fremfærd.
På nuværende tidspunkt kender undertegnet ikke til andre arrangementer i februar end Gilwell - men den skulle vel også være rigeligt - dog kommer der nok lidt dumpende på ren improvisation. Der skulle jo helst ikke gå en uge uden vi har mulighed for at nyde hinandens behagelige selskab.
I sidste nummer af "Bladet" kom jeg til at støde enkelte. Derfor jeg sender en undskyldning her fra hulen og håber jeg kan blive tilgivet min krasse pen.

Med venlig hilsen
P. Plys