Brugernavn:       Kodeord:       Login automatisk:       Skjul menuen
  
    Forsiden
  
 
 Praktiske Oplysninger 
  Adresselisten  
  Fødselsdage  
  Kalender  

 Diverse 
  Regnskab  
  Afstem/Tilmeld  
  Arrangementer  
  Julefrokost  
  Klankolle  

  Rygter  
  Citater  

  Historie  
  Personlig opsætning  
  Dokumenter  
  Materialer  

  Billeder  


    Birkerød Bjørne
 
Indlæg til gruppebladet
Marts 2000

Hej Bjørne
Dette er et iltelegram. Og da de er møg dyre, vil jeg fatte mig i korthed. Marts måned byder, så vidt jeg husker, ikke på så mange aktiviteter. I skrivende stund kender jeg ikke til andre end storklanmøde den 2 marts et sted i divisionen. Her synes undertegnet, at vi skal møde lige så talstærkt op som sidst.
Ellers er der Divibanket den 25; om denne ved jeg heller ikke meget på nuværende tidspunkt, men det bliver vel grandiost som det plejer.
Og nu er jeg blevet ramt af opgave syndromet. Hvorledes får jeg resten af siden brugt; hvor stor kan jeg tilade mig, at gøre skrifttypen, uden det virker påfaldende? Hvilken skrifttype fylder mest? Som gammel studerende kan jeg komme med nogen gode råd. Min erfaring siger mig, at Arial 12.5 er den bedste type at bruge. Arial er bred i forhold til for et eksempel Times New Roman. Punktstørrelse 12,5 er valgt ud for de betragtning, at punktstørrelse 13 kan få det til at virke som om, man bare prøver at fylde siden ud. Og det gør man jo absolut ikke.
I mere uformelle tekster, så som den nærværende kan man vælge at bruge Comic Sans.
Og på denne vis kan man fylde en side, med et minimum af nyttig information, samtidig med det for den ukyndige læsende, det være sig en redaktør eller en underviser, kan se ud som om, at man har lavet sit arbejde.

Med venlig hilsen
Jeres mentor og følgesvend
p. plys