Brugernavn:       Kodeord:       Login automatisk:       Skjul menuen
  
    Forsiden
  
 
 Praktiske Oplysninger 
  Adresselisten  
  Fødselsdage  
  Kalender  

 Diverse 
  Regnskab  
  Afstem/Tilmeld  
  Arrangementer  
  Julefrokost  
  Klankolle  

  Rygter  
  Citater  

  Historie  
  Personlig opsætning  
  Dokumenter  
  Materialer  

  Billeder  


    Birkerød Bjørne
 
Indlæg til gruppebladet
Juni/Juli 2000

Det ny P. Plys: Sound off.
Så har man valgt undertegnede (Elming) til at udfylde disse berømte linier. På trods af, at jeg finder det en kende tarveligt at udnytte en gammel rygskadet invalidepensionist til dette, så tager jeg med kyshånd imod tilbudet. Da jeg ikke selv modtager dette så glimrende magasin, så synes opgaven ikke mindre spændende (måske jeg fremover kan komme på abonnementslisten, hvis jeg nu lover gruppelederen/inkassatoren at betale kontingent rettidigt fremover og ikke udfylde siderne med unødvendigt mange datoer?).

Tilbageblik: Jeg husker hin sommerdag i 1984... -nå jeg må hellere fatte mig i korthed.
Da det ikke kan nævnes for ofte, så har et af højdepunkterne på det seneste været det overmåde smukke brændeskjul der nu pryder parken ved Fort Nic. Takket være Rolands arkitektoniske forarbejde (og ikke mindst, at hans rustbunke endnu engang kunne bevæge stemplerne!!) lykkedes det os konstruere denne perlerække af håndværksmæssige detaljer (sagt i al beskedenhed!) og så tilmed blive færdig til tiden (det kan jeg ikke komme i hu skulle være sket før i mine 11 år som Bjørn).
Ikke sent herefter fejrede vi (som traditionen byder os) påsken med et beskedent traktement i 2. Birkerøds så pragtfulde palæ. Der blev både spillet rundbold og musik -enkelte detaljer fra aftenen er dog nok forsvundet ud i glemslen, da Braad havde taget sig den frihed at tage på ferie med sit Digitalkamera!!! -magen til frækhed skal man lede længe efter!
Den første maj var vi nogle stykker, der så bort fra vores borgerlige opdragelse og tog i Fælledparken og hang ud med de røde faner og talte om motorcykler (gør vi ikke altid? - nå, nogen af os gør i hvert fald!) Det var ganske hyggelig -og en del af os nåede både omkring Samsø og Grønland.
Derudover vil jeg på klanens vegne sende en stor tak til Muvin som endnu engang viste os rundt på en virksomhed i hovedstaden (denne gang Carlsberg) og lur mig om vi ikke kommer igen.
Slutteligt skal der også siges tak til dem der mere improvisativt, har omdannet deres studerkamre til gæstgiverier. Det beviser for mig, hvor godt vi har det sammen i vores lille klan.

Fremtiden.
Et af månedens højdepunkter bliver utvivlsomt hardcore anventure løbet "Ud i det lysegrønne" den første juni, hvor vi jo som bekendt har trofæet fra sidste år (tro det eller lad være: VI VANDT!).
Årets tema er "Vinden i Piletræerne" (Gåde nr.1:Rimer Tusse på Leapfrog?). Jeg håber vi bliver lige så mange som sidst. For dem der ikke har været med før kan det røbes, at det er et særdeles hyggeligt løb -til tider sågar festligt (Gåde 2: Er Keegan en fodboldtræner?).
Den syttende dag i juni er der storklangrill som vi også skal have lagt en strategi for.
Ikke sent herefter har Sune inviteret os til Sct. Hansfest i anledning af årsdagen for Grønlands selvstyre og hans fødselsdag.
Roskildefestivalen vil for en del af os markere månedsskiftet. Det er ikke uden stolthed i stemmen, at jeg kan bekendtgøre, at det er 12. gang at troppens henlagte telte vil deltage i denne festivitas. I så fald der er musikhungrende folk uden mammon i lommen, der gerne vil med, så er det stadigt muligt at få et job (=gratis billet!). Ring herom til Sine.
Senere på sommeren drager vi som bekendt til det svenske for at forcere bjerge og søer med vandrestøvler og kanoer. Det lugter af at blive svært hyggelig. Det bliver sådan noget med en duft af sved og bål, sange og ustemte guitarer, masser af regnvejr og vabler, lækker havregrød og vådt knækbrød. Summa Summarum: Lige som i gamle dage da Plys var en bamling!
Personligt glæder jeg mig som en lille pubertetsforvirret bumseangrebet tropsspejder (sådan meget a� la Brian).
Straks efter hjemkomsten (første weekend i august) regner jeg med ,at vi tager af sted på et luksus krydstogt til Norges land.
Her vil vi i boblebadet kunne mindes de regnfulde dage i Sverige. Prisen er 350 kr. pr. bjørnesnude.
Jeg håber hurtigt at få lidt respons på dette!!

Ha� en god sommer
Kærlig hilsen & 5 grise: P. Plys