Brugernavn:       Kodeord:       Login automatisk:       Skjul menuen
  
    Forsiden
  
 
 Praktiske Oplysninger 
  Adresselisten  
  Fødselsdage  
  Kalender  

 Diverse 
  Regnskab  
  Afstem/Tilmeld  
  Arrangementer  
  Julefrokost  
  Klankolle  

  Rygter  
  Citater  

  Historie  
  Personlig opsætning  
  Dokumenter  
  Materialer  

  Billeder  


    Birkerød Bjørne
 
Indlæg til gruppebladet
Marts 2001

Kære bjørne, bamlinger, bamser og alle andre, som måtte læse dette.

Så er Gilwell vel overstået, sneen er væk, foråret står på spring og de store overfrakker er gemt væk.
Ovenstående er selvfølgelig løgn her i skrivende stund. Gilwell er stadig på tegnebrættet, der ligger 20 cm sne, det er overskyet og januars eksamensræs er kun netop overstået(Har I tænkt over, at hvis man skriver et 3-tal med binære tal, bliver det til et 11-tal!- Sådan kan man vende noget skidt til noget godt.). Nå, men jeg vil ikke fortabe mig for meget i historien, og heller ikke side og gætte om hvad der er sket/vil ske i februar. Derfor vil dette indlæg være en lille optakt til hvad der skal ske, når vi nu kommer ud af vores vinterhi, og får støvet pelsen af.
Traditionen tro vil der være massere af gode tilbud, og hvis der skulle være en ledig weekend et eller andet sted i kalenderen, skal vi da nok få fyldt den ud med et uimodståeligt arrangement af den ene eller anden art. Det er vel også i denne tid vi skal til at få gang i nogle af vores ambitiøse projekter, som blev fremlagt i efteråret. Personligt ser jeg frem til at vi får trykt en flok T-shirts. Og da der nu er sat en troværdig mand på projektet, risikerer vi ikke at ende op med en eller anden uheldig farve i lyserøde nuancer, som man egentlig ikke har lyst til at bruge, men gør det alligevel når man nu har brugt tid på at fremstille dem.
Desuden kan vi glæde os til en tur til Birkeengen, hvor det forventes at vi får stablet noget tingeltangel op, sådan af mere permanent karakter.
Desuden vil der blive afholdt den længe ventede senior-weekend for hele divisionen, og hvad denne kommer til at indeholde af lækkerier, en stadig en lille overraskelse.
I den mere muntre ende af forårets aktiviteter, kan vi traditionen tro se frem til en påskefrokost spækket med påskeharer, påskekyllinger og naturligvis kinder-æg. Og for de, som endnu ikke har deltaget i denne traditionsfyldte begivenhed, kan jeg afsløre at den på flere punkter vil minde om vores julefrokost, blot med knap så meget jul, og med en anelse mere påske.
Desuden vil der blive afholdt den årlige BeBob turnering, og selv om man ikke har prøvet dette spil før, er det bestemt ingen hindring for at deltage. Det plejer i hvert fald at være en underholdende aften(se billederne på hjemmesiden).
En hurtig gennemgang af kalenderen vil desuden afsløre at der vil blive afholdt ikke bare en, men hele to housewarmings, og det er ikke noget vi bjørne plejer at kimse af. Der vil derudover være det sædvanlige divisions festivitas i forbindelse med et klankollektiv i Allerød. Ud over alle disse tilbud, vil der være alt det løse, som dukker op hen ad vejen. Så velkommen ud af vinterhiet.

P. Plys